Well, it's 2013. I'm saving the year review for the end of January/start of February when we'll have been here a whole year.
151 and 135?
I've been working on a blanket. It's made by knitting lots of little "hexipuffs", hexagonal puffs that are hollow, and then stuffing them with a little bit of stuffing and sewing them closed. When I started each puff took about an hour, now they take about 30-40 minutes, depending if I make an oops.
151 puffs are now complete:
Total area now covered? 20x30 inches, or approximately 4.16 square feet. (20x30=600 12x12=144 600/144 = 4.16)
The 135 is my approximation on time taken. Yep, 135 hours of knitting. Here they are all laid out with a mug for comparison:
And, just to give you an idea on time, remember this shawl?
This is approximately 25-30 hours of knitting time. In the time I've taken to knit 151 tiny little stuffed puffs I could have knit this (beads included!) between 5 and 6 times.
Anyway, back to knitting the other 200+ puffs required for a nice sized blanket...